Berlin! <3

1

juli 3, 2011 door Maureen

De koffers staan in de gang, gepakt en al. Morgenochtend, heel erg vroeg, geht’s los; vertrek naar de mooiste stad, Berlin. ❤
Na een verschrikkelijk drukke periode vol papers, veel te dikke boeken, tentamens en mondelingen, is het eindelijk tijd voor dat waar we allemaal al maanden naar uitkeken: zomervakantie. Vaak is het vooruitzicht naar deze vakantie al genoeg, maar hoe meer leuke dingen er op de planning staan, hoe beter. Vandaar dus het plan om maar meteen te vertrekken, in de eerste vrije week. Om daarna de vakantie weer vol te plannen met logeerpartijtjes, feestjes, dagjes weg, vrije tijd, bloggen en werk.
Met het aanbreken van de zomervakantie is er weer een jaar voorbij. Een jaar waarin behoorlijk veel veranderd is. Een nieuwe studie, nieuwe mensen, nieuwe plaatsen, nieuwe, en vooral positieve, ontwikkelingen. De Maureen van een jaar geleden is als het ware achtergebleven, en de Maureen 2.0 is gearriveerd. Een vernieuwde versie dus. Vernieuwd, en dus beter. Al zeg ik het zelf.

En met die wijsheid wil ik graag afsluiten. Mensen van het goede leven, geniet van de komende week, ga ik ook doen. Maar dan ergens anders.
Alles Liebe ❤

Advertenties

One thought on “Berlin! <3

  1. jwstrik schreef:

    Maureen 2.0 geniet van je vakantie!!! Volgend jaar verder naar 3.0 I’ll be there!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: